„S námi může být aktivní každý.“

  • RADKA organizace
  • Mateřské - mezigenerační centrum
  • Rodinné centrum Klášterec
  • Vzdělávací centrum
  • Dobrovolnické centrum
  • Plavecké centrum
  • Youth center
  • International cooperation
  • RADKA organizace Mateřské - mezigenerační centrum Rodinné centrum Klášterec Sociální centrum Dobrovolnické centrum Youth center Plavecké centrum Vzdělávací centrum International cooperation
    Levé menu

    Vzdělávací kurzy pro dospělé

    Jazykové a počítačové kurzy pro dospělé (od 15 let) letos začínají v týdnu od 16.září. Kurzy jsou dlouhé 15 lekcí, jedna lekce týdně. Cena je 900 Kč. Pokud dosud nejste členy Radky, je třeba ještě uhradit registrační poplatek na rok 2019 ve výši 50 Kč.
    Angličtina pro úplné začátečníky je určena lidem, kteří neumí anglicky vůbec nic. Budeme postupovat od naprostých začátků a hodně opakovat. Lekce bude každý týden v úterý od 19 hod.
    Angličtina pro mírně nebo více pokročilé umožňuje navštěvovat skupinu podle vlastní jazykové úrovně, případně se i přesunout, pokud se ukáže, že student je je hodně napřed nebo naopak potřebuje pomalejší postup. Výuka probíhá v pondělí a v úterý odpoledne.
    Anglická konverzace je zaměřena na mluvenou angličtinu, v každé lekci máme jedno téma s okruhem slovní zásoby. Cílem je naučit se vyjádřit v běžných situacích, se kterými se můžete při pobytu v cizině setkat. Mluvnici v tomto kurzu budeme probírat jen okrajově. Anglická konverzace bude každé úterý od 18 hodin.
    Němčina pro začátečníky je vhodná pro toho, kdo neumí vůbec nic, a potřebuje postupovat opravdu od začátku. Vyučovat se bude ve středu od 18,30, nově ji pro nás bude učit Ing. Popsimov.
    Němčina pro pokročilé je určena lidem, kteří již německy něco umí, jsou schopni mluvit a rozumět a potřebují procvičovat mluvnici a dále se zdokonalovat. Hodina bude každou středu od 19,30 hod. a také ji bude vyučovat Ing. Popsimov.
    Kurz počítačových dovedností pro začátečníky je určen zájemcům, kteří dosud s počítačem nepracovali a možná ho neumí ani pustit. Kurz bude probíhat každý čtvrtek od 16 hod.
    Kurz počítačových dovedností pro pokročilé je určen lidem, kteří si s počítačem vědí rady, ale chtějí se naučit něco víc o možnostech internetu nebo o programech, které v počítačích jsou. Lekce budou každý čtvrtek od 17 do 18 hod.
    Kurz Excel je zaměřen přímo na tabulkový procesor Excel, budeme probírat tvorbu tabulek, formátování, výpočty, vzorce, ale povíme si i o alternativách jako je Open Office nebo sdílené tabulky na internetu. Termín kurzu je každý čtvrtek od 18 do 19 hodin.
    Na všechny tyto kurzy je možné se přihlásit prostřednictvím našeho rezervačního systému webooker.eu, nebo přímo u vedoucí vzdělávacího centra Ing. Mertové, tel. 730 894 154, email: vcr@radka.info.

    Pravé menu