„S námi může být aktivní každý.“

  • RADKA organizace
  • Mateřské - mezigenerační centrum
  • Rodinné centrum Klášterec
  • Vzdělávací centrum
  • Dobrovolnické centrum
  • Plavecké centrum
  • Youth center
  • International cooperation
  • RADKA organizace Mateřské - mezigenerační centrum Rodinné centrum Klášterec Sociální centrum Dobrovolnické centrum Youth center Plavecké centrum Vzdělávací centrum International cooperation
    Levé menu

    Velikonoční týden

    Velikonoce i v roce 2021 jsou poznamenány pandemií a omezení jsou ještě přísnější než-li v roce loňském. Ale nás nic jen tak neporazí. Velikonoce i v letošním roce si můžeme společně užít pouze v on-line prostředí.

    Nápady, videa a další činnosti jsme sdíleli na našich sociálních sítích.

    PONDĚLÍ 29.3.2021
    U RADKY bude umístěn velikonoční strom, který společnými silami ozdobíme velikonočními kraslicemi.
    Volba materiálu je čistě na vás. (papírová, vyfouknutá, polystyrenová, dřevěné… je to opravu jen a jen na Vás.
    Připravíme také vzkazníkovou kraslici, na kterou můžete připisovat svá velikonoční přání. Vzkazy pro ostatní či jen tak namalovaný úsměv pro radost kolem jdoucím.

    ÚTERÝ 30.3. 2021
    Sledujte náš facebook – přidáme nové nápady na jarní tvoření. Můžete si tak zpestřit se svými dětmi odpoledne.
    V ulicích Kadaně si objeví velikonoční kamínky – pozor 5x zlaté vajíčko bude znovu výherní. Termín vyzvednutí doporučujeme domluvit si po telefonu + 420 739 094 565

    STŘEDA 31. 3. 2021
    Víte jak se plete pomlázka? Naučíme Vás to. Video bude umístěné jak na sociálních sítích, tak na našich webových stránkách – ZDE (připravujeme)
    Proutky na pletení pomlázky si budete moci zakoupit v organizaci RADKA. Budeme mít k dispozici i pomlázky již upletené. (dopoledne i odpoledne, připravíme časový rozpis, kdy nás v budově určitě zastihnete)

    ČTVRTEK   1.4.2021
    Máte rádi mazanec? Nabídneme Vám video-návod z kuchyně naší Lenku. Již jsme ho ochutnali a můžeme tento recept jen a jen doporučit. Video bude také na našich stránkách a na sociálních sítích. Do příspěvku budete moci poslat své rady, nápady či vlastní domácí osvědčené recepty.
    Více o tajemství velikonočního mazance nám prozradí ve video-rozhovoru pan Paleček.

    PÁTEK 2. 4. 2021
    Zajímavá velikonoční dekorace či dárek, který udělá radost každému je velikonoční zajíček na bonbony. Ukážeme Vám jak na to. Věřte, že je to jednoduché a radost obdarovaných bude velká.

    SOBOTA 3. 4. 2021
    Jak se slaví Velikonoce jinde nám poví naši zahraniční dobrovolníci, či zaměstnanci, kamarádi a jiní, kteří jsou s naší organizací spojeni, ale přesto jejich rodnou zemí není právě naše Česká republika. Přečtěte si, jak to vypadá u nich doma.

    NEDĚLE 4. 4. 2021
    Tento den patří často právě malování kraslic. Ukážeme vám jednu techniku, kterou určitě znáte, ale třeba jen nevíte jak na to – malování voskem
    Pod facebookový příspěvek budete moci vkládat svá malovaná vajíčka, osvědčené i netradiční způsoby
    způsoby. Těšíme se na ně.

    PONDĚLÍ 5. 4. 2021
    VESELÉ VELIKONOCE!

    Aktivity v době pandemie byly podporovány Česko-německým fondem budoucnosti.

    Pravé menu